Sıkça Sorulan Sorular


ÜYELİK İLE İLGİLİ SORULAR:

Nasıl üye olabilirim?
Sağ üst köşede bulunan “hesabım” bölümündeki “hesabım” ya da “oturum aç” sekmesine tıklayıp, gerekli bilgileri doldurduktan sonra üyeliğiniz tanımlanır.
Üyelik bilgilerimi nasıl güncelleyebilirim?
Üye girişi yaptıktan sonra “Hesabım” bölümünden tüm şifre ve üyelik bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.
Şifremi unuttum ne yapmalıyım?
“Oturum Aç” bölümünde yer alan “Parolamı Bilmiyorum” butonuna tıklayıp, yeni parola oluşturmak için kayıtlı e-posta adresi veya telefon numarasını girip şifre değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
Üyeliğimi nasıl iptal edebilirim?
Üyelik iptali için müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilirsiniz.
Üye olmadan alışveriş yapabilir miyim?
Maalesef, sitemize üye olmadan alışveriş imkânı sağlayamıyoruz.

ÜRÜNLER İLE İLGİLİ SORULAR:

Ürün hakkında nasıl detaylı bilgi alabilirim?
İlgilendiğiniz ürünle ilgili detaylı bilgi almak için ürünün üzerine tıklamanız yeterlidir. Açılan sayfada ürünün detaylı açıklaması, örnek içerikleri, örnek Z-kitap içerikleri ve teknik özellikleri gibi bilgilerine ulaşabilirsiniz.
Aradığım bir ürünü web sitesinde nasıl bulabilirim?
Aradığınız ürünle ilgili anahtar bir kelimeyi sağ üst köşede bulunan “Ne aramıştınız?” bölümüne yazmanız sizi ilgili ürünlere yönlendirecektir.
Satın aldığım ürünlerle ilgili herhangi bir sorun oluştuğunda ne yapmam gerekir?
Sorun yaşadığınız tüm durumlarda müşteri temsilcilerimizle iletişime geçebilir, sorununuzu en kısa ve doğru şekilde çözüme ulaştırabilirsiniz.
Üniversite hazırlık setleri neden en az 5 adet olarak satılıyor?
Üniversite hazırlık setleri, öğretmen eşliğinde ve sınıf ortamında planlı olarak kullanılması gereken ürünlerdir, bu sebeple şirket politikası olarak perakende yerine toptan satış tercih edilmiştir. Toptan satış için en az 5 adet sınırı konulmuştur.
Üniversite hazırlık setlerinin içerisindeki ürünler parça parça satın alınabilir mi?
Üniversite hazırlık setlerinin içerisindeki ürünler bir bütün olarak düşünülmüş ve planlanmıştır. Her bir materyalin set içerisinde bir yeri ve setin de kendi içinde bir düzeni vardır. Bu düzenin bozulması setin işleyişindeki planı bozacağından herhangi bir ürünün tek başına kullanılması mümkün değildir.
Üniversite hazırlık setlerinde kargo gönderim tarihleri nelerdir?
Üniversite hazırlık setleri, yıl boyunca 5 kargo olarak gönderilir. Ağustos, Kasım, Ocak, Mart, Nisan aylarında gönderileriniz size ulaşır.

SİPARİŞ İLE İLGİLİ SORULAR:

Siparişimle ilgili bilgilere nasıl ulaşabilirim?
Üye girişi yaptıktan sonra “Siparişlerim” sekmesinden veya sistemde kayıtlı olan telefon numarası / e-posta adresine tarafımızdan gönderilen bildirimlerle sipariş bilgilerinizi görüntüleyebilir, kargonuzu takip edebilirsiniz.
Siparişim ne zaman kargoya verilir? Siparişim kargo firması tarafından ne zaman teslim edilir?
Ödemesini kredi kartı ile yaptığınız ürünler aynı gün içinde, ödemesini havale ile gerçekleştirdiğiniz ürünler ise ödeme bilgisi onaylandıktan sonra kargoya verilir. (Hafta içi saat 16:00'a kadar verilen siparişler aynı gün, 16:00'dan sonraki siparişler ertesi gün kargoya verilmektedir. Hafta sonu verilen siparişler ilk iş gününde kargoya verilir.) Kargo firması ise 3 iş günü içerisinde ürünlerinizi size ulaştırmaktadır. Dilko Yayıncılık olarak sadece Yurtiçi Kargo ile anlaşmamız bulunmaktadır.
İade/İptal ettiğim ürünün ücret iadesi ne zaman yapılır?
İade/İptal ettiğiniz siparişin ücret iadesi, ürünler ve fatura tarafımıza ulaştıktan sonra en fazla 3 iş günü içinde gerçekleşir.

ÖDEME İLE İLGİLİ SORULAR:

Anlaşmalı olduğunuz bankalar hangileridir?
Ödemesini havale olarak gerçekleştireceğiniz ödemeler için İş Bankası ve Ziraat Bankası ile anlaşmamız vardır.
Hangi bankalara ne kadar taksit yapılır?
Worldcard, Bonus ve Maximum kredi kartlarına 3 veya 6 taksit uygulanmaktadır. Ayrıca bankanız ile görüşerek ya da mobil bankacılık uygulamasından taksit sayısını bankanızın belirlediği şekilde değiştirebilirsiniz.

KARGO İLE İLGİLİ SORULAR:

Kargomu nasıl takip edebilirim?
Siparişiniz kargoya verildikten sonra üye girişi yapıp “Siparişlerim” sekmesinden kargo takip numarasına erişebilirsiniz.

Kargo ücreti ne kadardır?
Ürünlerimizde sabit kargo ücreti 30,00 TL’dir.
300 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargonuz size ücretsiz ulaştırılır.

TÜRKİYE GENELİ DENEME SINAVI İLE İLGİLİ SORULAR:

Türkiye Geneli Deneme Sınavı kaçıncı sınıflara uygulanır?
Türkiye Geneli Deneme Sınavı 11. ve 12. sınıf YDT İngilizce dil öğrencilerine uygulanır.
Sınava bireysel olarak katılabilir miyim?
Sınavların tekli satışı yoktur. Bir kurumdan az 5 öğrencinin başvurması gerekmektedir.
Türkiye Geneli Deneme Sınavı başvuru ve sonuç tarihlerini nasıl öğrenebilirim?
Sınav, her yıl Ocak ve Nisan aylarında uygulanır. Başvuru ve sonuç tarihlerini web sitemizden veya sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek, sınav sonuçlarınızı dilkoyayincilik.com adresinden okul ve şifre bilgilerinizi girerek öğrenebilirsiniz.
Türkiye Geneli Deneme Sınavı süreci nasıl ilerliyor?
Öğretmenler tarafından asgari 5 adet olmak üzere internet sitemizden size uygun olan sınav paketini seçerek başvuru yapabilirsiniz. Sınavlarınız, sipariş verdikten sonra kargo ile ulaştırılır. Tarafımızca belirlenen tarih ve süre içerisinde sınavı uygulamanız, optiklerinizi ve sınıf listenizi (sınavlarla beraber gönderilen kargo poşetine koyup) sınav merkezimize ulaştırmanız gerekir.
Optikleri ve sınıf listesini hangi kargo şirketi ile gönderebilirim?
Optiklerinizi ve sınıf listenizi anlaşmalı olduğumuz Yurtiçi Kargo ile göndermeniz gerekmektedir.
Kargo ücreti öder miyim?
Türkiye Geneli Deneme Sınavında kargo ücretleri tarafımıza aittir.

CEVAP ANAHTARI VE Z-KİTAP UYGULAMALARINA ERİŞİM:

Cevap anahtarlarına nereden ulaşabilirim?
Siparişi veren öğretmenler, Dilko Yayıncılık sistemine tanımlanır, dolayısıyla satın aldıkları ürünlerin cevap anahtarları, ses dosyaları, Z-kitap uygulaması vb. imkanlara istedikleri zaman ulaşabilirler.
Bireysel veya toplu alımlardaki perakende ürünlerimizde de öğretmenlerimize cevap anahtarı ve Z-kitap uygulaması tanımı yapılmaktadır. (Bireysel olarak alınan ürünlerin cevap anahtarları, bu ürünlerin arkasında yer alır.)
Satın alınmamış ürünler için sadece Z-kitap uygulamasının örnek içeriklerine erişim sağlanabilir.
Cevap anahtarları sadece öğretmenlerimiz ve kurum yöneticileri ile paylaşılmaktadır. Öğrenciler ile cevap anahtarı paylaşımı yapılmaz.
Cevap anahtarları sezon içinde aktif olup, sezon bittiğinde sistemden otomatik olarak kaldırılmaktadır. Geçmiş yıllara ait ürünlerin cevap anahtarı sistemimizden otomatik olarak kaldırıldığı için kimse ile paylaşılmaz.

ÜRÜNLER İLE İLGİLİ SORULAR:

Grammar Start Up ile Grammar Step By Step kitapları arasındaki fark nedir?

Grammar Start Up,  İngilizce sınavlara hazırlık çalışmalarına yeni başlayan öğrenciler için, seviyesi ve konu detayı bakımından daha uygundur.
Grammar Step By Step ise hazırlık çalışmalarında altyapısını tamamlamış öğrenciler için daha uygundur.
Ancak her iki kitap için de kullanacak öğrencilerin asgari A2 seviyesini tamamlamış olmaları önerilir.

Dil paketlerindeki seçenekler arasındaki fark nedir?

Sitemizde 11. sınıf ve 12. sınıf dil paketlerimizde 2'şer adet ürün bulunmaktadır. Sınıf bazında bu paketler arasında ürün sayısı, soru sayısı ve seviye olarak bir fark bulunmamaktadır. Ürünlerimiz okul ve kurs olarak ayrılmaktadır. Bu ayrımın sebebi ise öğrencilerin setleri kullanırken çakışma yaşamalarını önlemek için yapılmıştır.